Bliv klar til EM håndbold 2022 med de rette odds

Dette indhold er sponsoreret

Når EM i håndbold sparkes i gang i slut januar 2022, så er der store forhåbninger til de danske herre. Med en stærk trup og en god optakt ser det lovende ud for gode resultater, men ikke desto mindre står en lang række gode nationer imellem det danske herrelandshold og guldet. Du kan blive helt klar til EM i håndbold, og samtidig skrue yderligere op for spændingen i kampene med gode odds. Dette er en sjov måde at skabe mere spænding til EM slutrunden, hvor de mange gode nationer og spændende kampe kan udforme sig i dine odds beslutninger. 

Al den information du skal bruge samlet på ét sted

Du kan finde al information om odds EM håndbold 2022 når du følger linket. Her kan du læse om de forskellige top nationer og deres spille strategier, de bedst scorende spillere i Europa og meget mere. Al denne information er god at have læst op på, når du vil oddse, så du sikrer dig flest mulige chancer for at vinde. Fordi alt informationen er samlet på ét sted er det nemmere at holde overblik, så dine odds står stærkt. 

Hjemmesiden byder blandt andet på en overskuelig oversigt, hvor oddsene på alle nationerne til EM 2022 er oplistet. Denne liste indikerer, hvem der er favoritter til at vinde guld, og dermed kan du anvende denne liste som dit fundament til dine odds. Det er nemlig information, som du både kan anvende, hvis du blot vil oddse på det samlede resultat for EM 2022, men det er også brugbart information hvis du vil spille på specifikke kampe. 

Derudover finder du også specifikke odds på Danmarks kampe. Disse opdateres løbende under EM 2022, så du hele tiden har adgang til de seneste odds. Du skal blot huske på, at odds som altid er en indikator på, hvem eksperterne tror vil vinde. Med andre ord er der ingen garanti for, at oddsene holder stik. Til gengæld er du garanteret meget mere spænding under hele turneringen, da odds bringer mere stemning ind i kampene.

EM slutrunden, som finder sted i Ungarn og Slovakiet, består af 24 nationer som indledningsvis konkurrerer i 6 grupper. Fra disse grupper går de 2 bedste nationer videre til mellemrunden, mens resten fra gruppen elimineres. Fra mellemrunden går de 2 bedste nationer fra hver avancement videre til semifinalerne. Herfra er det blot et spørgsmål om, hvilken nation som står stærkest, så deltagerne til finalen bliver fundet. Alle håber selvfølgelig på dansk deltagelse i finalen, og dansk guld til gemmerne, men der er nogle gode nationer, som Danmark skal op imod. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *