Hvilken måltidskasse skal jeg vælge?

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere danskere vælger at få måltidskasser leveret til døren. Udover at have den fordel, at man slet ikke skal bekymre sig om aftensmad, så er det også en god mulighed for at få prøvet nogle nye retter af og få ny inspiration. I en travl hverdag med arbejde og børn kan det være en mulighed for at få skabt lidt mere overskud. Bor man alene, kan det være svært at få lavet mad til sig selv hver dag, og i sådan en situation kan en måltidskasse også være et godt valg. Fordi måltidskasser bliver mere og mere populære, kommer der også flere forskellige at vælge i mellem, og hos hver udbyder af måltidskasser er der endda forskellige typer af kasser at vælge i mellem. Har du svært ved at finde ud af, hvilken en du skal vælge, så læs med her, hvor du får tre gode bud. 

Økologi og danske råvarer

Er du til økologi og sund mad, så er årstiderne måltidskasse et godt valg. Som en af de første måltidskasser i Danmark, har de meget erfaring med at lave lækre og gode måltider, som alle kan nyde. Der er mange forskellige kasser at vælge i mellem, for eksempel Kvikkassen, som er for dig, der ikke har lyst eller tid til at bruge lang tid i køkkenet i hverdagen, men stadig gerne vil have lækker mad. Et andet godt valg er Livretter, som er børnevenlige og genkendelige retter, som er lige til at gå til. En anden populær kasse er Vegetarkassen, som er helt uden kød. 

Enkelt og fleksibelt

Et andet godt bud på en måltidskasse er det firmaet RetNemt, som går op i at det skal være nemt at lave mad. Opskrifterne er derfor brugervenlige, du har stor fleksibilitet i forhold til størrelsen og leveringen af madkassen, og retterne er sunde og varieret. Du kan for eksempel vælge måltidskassen, Ret Økonomisk, som er aftensmad på budget, der samtidigt er lækker og alsidig eller kassen Lidt Eksotisk, hvor du får asiatiske, japanske og mexicanske retter. 

Sund vegansk og vegetarisk

Er du til økologisk og lækker vegansk eller vegetarisk mad, som samtidigt har omtanke for miljøet? Så kig nærmere på danske Simple Feast, som leverer netop måltidskasser efter de principper. Her får du leveret spændende og varieret mad tre gange om ugen, hvor ingredienser udover at være økologiske også er af høj kvalitet. Maden er desuden hurtig at tilberede.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *