Sådan får du mere tid til din boldsport

Elsker du at spille bold, men føler ikke altid, at du kan finde tiden til at dyrke din idræt? Kan du ikke forestille dig en bedre eftermiddag end i selskab med dit fodboldhold på en grøn græsplæne og nogle fede driblinger? Er du usikker på, hvordan du kan finde mere tid frem til netop sådanne stunder? Så kan det være, at du skal overveje, hvad der i dit liv kan forenkles eller måske endda skæres fra. For det er ikke alt, der er lige vigtigt, og nogle gange må man prioritere for at kunne få tid til de ting, der virkelig gælder.

En presset hverdag

Mange af os føler, at vi mangler flere timer i døgnet. Det kan være svært at få enderne og aftalerne til at hænge sammen, og balancen mellem det, man før for andre og det, man før for sin egen skyld, kan være svær at opnå. Især i boldsporten har man jo også et ansvar over for sit hold, mens man samtidig spiller, fordi man jo synes det er sjovt. Andre mennesker spiller, fordi det er deres måde at dyrke sport på og forbrænde kalorier. Lige meget hvad er det vigtigt, at man kun gør noget, hvis man synes, at det også er sjovt at være igang med. Det kan ikke nytte noget, hvis man fylder sin i forvejen tidspressede hverdag op med ting, der ikke giver en energi. På den måde kan man som det første gøre sig nogle tanker om, hvad man selv synes, der er vigtigt for en, og hvorfor man rent faktisk dyrker forskellige aktiviteter. Man skal finde frem til roden af ens engagement og interesse, hvorefter man lettere vil kunne prioritere i de forskellige ting.

Tid til det sjove

For at kunne finde mere tid til netop boldsporten, er der heldigvis flere ting, som man kan gøre. I første omgang kan man prøve at optimere sin tid en smule. Det kan man gøre ved, at man prøver at forberede sig bedre på forskellige ting og planlægge sin hverdag en smule bedre. Især i forhold til madlavning kan det ende med, at kæden hopper af. Indenfor boldsport er det jo selvfølgelig vigtigt, at man er frisk og veloplagt til kamp og træning, og derfor er den rette ernæring og kost utrolig vigtig. Føler man, at man ikke har tid til at tilberede og købe ind til sin egen mad, kan det være en god idé at abonnere på måltidskasser færdiglavet. På den måde vil man få leveret en kasse med lækker mad, som er klar til at blive sat sammen til et næringsrigt måltid. Små ting som disse vil kunne give dig en masse tid tilbage, så du ikke længere behøver at bekymre dig om indkøb og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *