Hvor meget tjener Cristiano Ronaldo?

Vil du gerne vide hvor meget tjener ronaldo og hvad ronaldo løn er, samt hvor mange penge har ronaldo,  får du her en besvarelse på samtlige spørgsmål.

Christiano Ronaldo er en portugisisk fodboldspiller, som på nuværende tidspunkt repræsenterer den italienske storklub Juventus. Han er angriber på banen og kendes for at spille fodbold i den legendariske spillertrøje i nummer syv.

Han startede sin fodboldkarriere som otteårig i en ungdomsklub kaldt Andorinha. Manchester United fik interesse for ham og hentede ham til klubben i år 2003, hvor den unge fyrs liv tog en markant drejning med en månedsløn fra 1500 euro til 150.000 euro.

Ronaldo spillede seks sæsoner i United før sit skifte til Real Madrid i juni måned 2009, hvor han blev solgt til klubben for 93,9 millioner euro, hvilket svarer til 700 millioner kroner. 

Den 10. juli 2018 blev det dog officielt at Ronaldo forlod Real Madrid. Han ønskede nye udfordringer og valgte derfor at skifte til Juventus, efter ni år hos Real Madrid.

Fodboldspilleren har vundet flere forskellige priser i årenes løb og i sin sprudlende karriere; heriblandt The Best FIFA Men’s Player, UEFA – årets hold, Den gyldne støvle (kåringen som årets bedste fodboldspiller) og mange andre.

En lang og gylden karriere, der i den grad har sikrer plusser på kontoen, hvorfor det især er interessant at vide hvor meget tjener ronaldo og hvad tjener ronaldo. 

 

Verdens bedst betalte fodboldspiller

Christiano Ronaldo var intet mindre end verdens dyrest betalte fodboldspiller. Det er han ikke længere, men hans indkomst er dog stadig noget som alle fodboldspiller drømmer om, men som kun et fåtal af spillere vil kunne opnå at få. Her kan du se hans løn fordelt ud fra de forskellige klubber han har spillet i:

  • Ronaldos løn hos Juventus: Hos Juventus tjener Ronaldo en fyrstelig løn på hvad der svarer til 223.500.000 kroner om året – dette svarer til 425 kroner i minuttet.
  • Ronaldos løn hos Real Madrid: Hos Real Madrid tjente Ronaldo 370 millioner kroner om året. Dette svarer til en ugeløn på 7,1 millioner kroner og at der hvert sekund tikker 11,73 kroner ind på kontoen.
  • Penge på reklamer: Ronaldo tjener penge på andet end fodbold. Han tjener penge på reklamer, som samlet udgør et beløb på 190 millioner kroner.
  • Det siges at Ronaldo’s fodboldstøvler alene, er flere 100 millioner kroner værd.

Ronaldo har hver dag en løn på 1.013.698 millioner kroner og er den eneste fodboldspiller i verden der har en direkte løn på over 1 million kroner om dagen.

Ronaldo tjener 42.237 kroner hver time, hvilket svarer til at han tjener 704 kroner hvert minut. Det er pengemængder man slet ikke kan forholde sig til. Hvis man sammenligner med en studerende i Danmark, der modtager en SU på omkring 6090 kroner om måneden før skat. Det tager 8 minutter og 21 sekunder at tjene hvad der svarer til SU’en for Ronaldo. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *