Sådan supplerer du din boldsports-træning

Dette indhold er sponsoreret

Er du også vild med at spille fodbold eller håndbold? Det er der mange der er, og det er der overhovedet ikke noget galt i. Men nogle gange så kan det være en rigtig god ide at supplere ens boldsports-træning med nogle andre øvelser. For det første så er det godt for kroppen at blive brugt på forskellige måder, fordi det kan gå hen og slide på den, hvis man kun bruger den på en måde. Derudover så er der også mange andre typer sport, som kan være med til at supplerer ens boldtræning. Hvis du også godt kunne tænke dig at prøve noget nyt, så har vi lavet en lille guide til, hvordan du kan supplerer din boldsports-træning. 

Udstrækning

Man kan hurtigt få meget ømme muskler, hvis man spiller meget boldsport. Ved boldsport bruger man nemlig ofte mange af de samme muskler, og derfor kan der hurtigt opstår spændinger i disse muskler. Heldigvis så kan man sagtens udbedre dette. En måde som man kan gøre det på er at begynde at strække sin krop mere ud. Det kan man sagtens gøre med ganske få øvelser og få redskaber. Man behøver ikke andet end en form roller og en måtte til at give sin krop en rigtig god udstrækning. Hvis man gør det, vil man hurtigt kunne mærke, at man ikke får nær så ondt i kroppe efter sin træning. 

Løbetræning

Mange boldsport involverer ofte en hel del løb. Man skal nemlig ofte løbe meget op og ned ad banen. Selvom man ikke lige tænker over det, så kommer man faktisk til at løbe ret langt under en kamp. Derfor er det også en god ide at træne sin kondition og sin løbeform. Det kan nemlig også have stor indflydelse på, hvordan man gør det i sin boldsport. Heldigvis er det meget nemt at begynde at løbe, og hvis man gerne vil starte let ud, så kan man nemt starte med bare at løbe et par gange i ugen. Lige meget hvad så er det sikkert, at man vil kunne mærke stor forskel efter et stykke tid. 

Yoga

Nogle gange så kan man godt have behov for at lave noget helt andet end det man er vant til. Hvis du også godt kunne tænke dig at prøve at lave noget helt andet, end det som du er vant til, så kan det være, at du skulle prøve yoga Det er for det første meget anderledes end mange boldsport, og derudover så bruger man også mange muskler, som man ikke bruger i boldsport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *