Tid til hygge og spil i haven med familien

Indeholder annoncørbetalt indhold.

Corona-epidemien har ikke kun bragt os sammen hver for sig, men også som familie. Flere og flere har nemlig benyttet muligheden for et godt spil i haven, når en isolation i eget hjem har været det eneste sociale.

Flere og flere har benyttet tiden med familien til et sjovt spil i haven, hvor både motion og konkurrence har været en del af spillet. Det kan nemlig være svært at bevæge sig når man er isoleret i eget hjem, men med et godt havespil som for eksempel Spikeball får man det hele med – hygge, motion og konkurrence. Og er der noget bedre end at konkurrere med sine familiemedlemmer?

GardenGames finder du nemlig de sjoveste spil til haven, hvor selv de billigste spil er at finde. Et godt havespil behøver nemlig ikke at være dyrt. Man kan få meget tid til at gå med to pinde og en bold. På Gardengames finder du de mest populære spil i øjeblikket, samt regler og tips til de enkelte spil.

Det absolutte mest hotte spil i øjeblikket er Spikeball, hvor motion og konkurrence er hovedformålet. Med to spillere på hvert hold handler det om at udspille modstanderen med en skumbold, som man kaster ned i et fast net på jorden. Bolden skal holdes i luften og skiftevis kastes ned i nettet. Spillet kommet fra USA og er de senere år blevet ekstremt populært i Europa – og især i Danmark, hvor du ikke kan ligge på en strand uden at se fire personer, som hopper, springer og sveder efter at nå bolden.

Mange har fået øjnene op for spil i haven under epidemien og det er kun rigtig godt. Det bringer venner og familier sammen på et andet plan. Med motion og konkurrence kan du få mange timer til at gå i haven, hvor tiden ellers havde gået med næsten begravet i avisen, telefoner, eller ipads.

Gå ind og find et sjovt havespil på nettet og udfordrer dine venner eller familier – det vil du helt sikkert sætte pris på når først spillet er i gang. Er du så heldig at din have er udstyret med en swimmingpool? Så fortvivl ej, der findes også mange sjove spil til den helt store vandhund, hvor selv voksne mennesker ikke vil op af vandet igen. Værd at nævne er vandbasket, vandpolo og mange flere sjove vandspil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *