Træk jeres fodbold fanklub op på næste niveau

Når man går meget op i noget, kan det være rart at dele interessen med andre – at dele sin entusiasme og glæde ved et bestemt fodboldhold for eksempel. Det kan være i en fanklub med mange folk, hvor der er en del man ikke kender på forhånd eller sammen med sine gode venner. Uanset hvad kan det være hyggeligt og en rigtig god og sjov måde at spendere sin fritid. Hvis du netop har startet din egen fanklub, kan det være, at du eller I savner inspiration til at gøre den endnu federe. Det er der heldigvis også rigtig mange måder, man kan gøre. Læs med her og find inspiration til projektet.

Få styr på outfittet 

I en klub kan det gøre meget at føle sig forbundet gennem tøjet. Eksempelvis gennem jakker med logo. Ved at købe jakker med logo kan i både få et fællesskab sammen, og I kan tydeligt vise omverdenen, hvem der er den rette klub at holde med. På axonprofil.dk kan i købe fede jakker med logo i forskellige slags. I kan således både købe jakker med logo til sommersæsonen og jakker med logo til vintersæsonen. På den måde er i klar på at mødes i klubben året rundt og holde gejsten høj omkring netop den klub i holder med – som jo naturligvis er den bedste fodboldklub af dem alle. Udover jakker med logo findes der også mange andre ting, man kan putte et logo på. Læs mere på axonprofil.dk.

Stil krav til hinanden

Når man er i et fællesskab sammen, er det en god idé, at have nogle forventninger til, hvordan det er i orden at opføre sig. For nogen kan det hænge sammen med en usund form for vrede, når yndlings klubben taber, hvad der kan gå ud over hele fanklubben og hele stemningen i klubben. Derfor er det nødvendigt allerede helt fra starten, at få kommunikeret ud hvad I forventer af hinanden. På den måde er der større sandsynlighed for at kunne holde stemningen behagelig at være i. Det er vigtigt for, at det skal være en rar oplevelse, når klubben mødes. Det handler om at dele entusiasme og glæden med hinanden først og fremmest. 

De gode traditioner

Hvis I gerne vil mødes ofte og lave en masse ting sammen, er der nogle, der bliver nødt til at tage teten. Problemet i klubber er ofte, at ingen tager denne rolle på sig. Det kan også være en god idé at snakke om denne problematik for starten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *